ΠΡΟΦΙΛ

pagodynamiki_banner_2

Σχετικά με εμάς

Η επιχείρηση ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ Φ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, με διακριτικό τίτλο «ΠΑΓΟΔΥΝΑΜΙΚΗ» ιδρύθηκε στις 12/11/2007, με έδρα στην οδό Οιδίποδος 20 στο Περιστέρι, και δραστηριοποιείται στην Παραγωγή, Εμπορία και Διανομή Παγοκύβων.

 

Η «ΠΑΓΟΔΥΝΑΜΙΚΗ» αποτελεί μία από τις ανερχόμενες επιχειρήσεις του κλάδου με σύγχρονο παραγωγικό εξοπλισμό τον οποίο διαχρονικά εκσυγχρονίζει. Ο σύγχρονος εξοπλισμός και οι προωθημένες τεχνικές μέθοδοι που εφαρμόζει, της δίνει τη δυνατότητα παραγωγής υψηλής ποιότητας και ασφάλειας Παγόκυβων.

 

Στόχοι

Στόχος της είναι να ικανοποιήσει τις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών της, με υψηλής ποιότητας και ασφάλειας Παγοκύβους σε ανταγωνιστικές τιμές.

Μέσα από την αρμονική συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων παραγόντων (διεύθυνση, παραγωγή, συνεργάτες, προμηθευτές αλλά κυρίως πελάτες) διασφαλίζει στο μέγιστο την επιτυχημένη ολοκλήρωση των στόχων της.

 

Για την πραγματοποίηση των στόχων η «ΠΑΓΟΔΥΝΑΜΙΚΗ»:

– Επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της

– Σέβεται & προστατεύει το Περιβάλλον

– Τηρεί όλες της Αρχές Ασφάλειας & Υγιεινής στους Χώρους Εργασίας

– Δίνει προτεραιότητα στις απαιτήσεις και την ικανοποίηση των πελατών της με νέο στόχο τη σύσταση σε άλλους υποψήφιου πελάτες.

 

Προώθηση

Από την ίδρυσή της η «ΠΑΓΟΔΥΝΑΜΙΚΗ» ξεκίνησε προσπάθεια επωνυμοποίησης των παραγόμενων προϊόντων της ώστε να αποτελούν εγγύηση υψηλής ποιότητας και ασφάλειας για τον πελάτη και κατά συνέπεια για τον καταναλωτή.

Παγοδυναμική Βιοτεχνία Παγόκυβων